Nova edició del curs “Iniciació Moodle-UV” en setembre

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) informa que des del dia 23 de juliol a les 09:00h. està oberta la inscripció a la nova convocatòria del curs “Iniciació Moodle UV”. Les edicions dels cursos s’impartiran del 7 al 10 de setembre amb diferents dates i horaris en els tres campus, perquè pugues assistir a la que millor s’adapte a la teua agenda. El curs consta de 4 hores, en el que es fa una introducció al nou Aula Virtual de la Universitat de València.

El termini d’inscripció finalitza el 31 de juliol a les 14:00 hores. No obstant , es podrà tancar la inscripció per edicions, en aquelles en què es vagen completant les places i com a mínim un 25% de la llista d’espera.

A més, des del SFPIE es comunica que seguiran realitzant-se accions formatives sobre Moodle durant tot el curs 2015-16.

Per a consultar el calendari i inscriure’t, accedeix al següent enllaç:

http://links.uv.es/c6kEzNU

Oberta inscripció al curs “Iniciació Moodle-UV”

Ja es troba oberta, fins al 7 de juliol a les 14:00 hores, la inscripció a la convocatòria del curs “Iniciació Moodle-UV” per a PDI, que va a celebrar-se aquest mes de juliol. Les edicions van a desenvolupar-se entre el 13 i el 23 de juliol als tres campus, amb cinc dates distintes en cada un d’ells, perquè pugues assistir a la que millor s’adapte en la teua agenda. El curs consta de 4 hores, de 9:30 a 13:30 en la que es fa una introducció al nou Aula Virtual de la Universitat de València. Per a consultar el calendari i inscriure’t, accedeix als següents enllaços:

Sesions informatives per Campus

A fi d’explicar el projecte Moodle-UV i el seu calendari d’implantació s’han organitzat les següents reunions informatives per al professorat en els 3 campus de la Universitat:

  • Campus Burjassot-Paterna: 30 de juny a les 11.30h., SALÓ D’ACTES DE LA BIBLIOTECA “EDUARD BOSCÁ”
  • Campus Tarongers: 1 de juliol a les 10:00h., SALÓ D’ACTES DE LA BIBLIOTECA “GREGORI MAIANS”
  • Campus Blasco Ibañez: 1 de juliol a les 12:00h., SALÓ DE GRAUS DE LA FACULTAT DE MEDICINA